Een perfecte dag in Mauritius

20/08/2021/Anouk van Hartingsveld/Afrika, Bestemmingen, The Experiences

Stel je even voor dat je wakker wordt in het paradijs Mauritius. Hoe ziet dan een perfecte dag eruit? Om je even weg te laten dromen hebben we de ultieme dag samengesteld bij One&Only Le Saint Géran. Deze zalige reis gaat van een yogasessie bij zonsopgang tot een diner bij sterrenhemel boven de golven – met verwennerij, zwembad tijd, vleugje avontuur en wijnproeverijen tussendoor.

7:00

Je ontwaakt in het mooie One&Only st Géran en begint je dag met Lexy haar sunrise yoga sessie aan de lagune. Omarm de energie van de aanbrekende dag, geniet van de rust van het kristalheldere water en maak verbinding met je geest, lichaam en adem. Laat Lexy je intuïtief begeleiden door een zachte yoga sessie en meditatieve ademhaling.

9:00

Stil je trek met een uitgebreid ontbijt op je eigen terras. Bewonder ondertussen de Indische Oceaan, het sprankelende privéstrand en de fijne overvloed aan lekkernijen. Geniet van een scala aan tropisch fruit, boterachtige gebakjes en ambachtelijk brood. En geniet van eieren zoals jij ze wilt. Drink een pittige smoothie of een update van de klassieke cappuccino, gemaakt met lokale kokosmelk.

11:00

Het is tijd om…. even helemaal niks te doen. Natuurlijk wel in stijl. Dwaal naar jouw privé cabana aan het strand of aan het zwembad. Geniet van een luie ochtend met je favoriete boek en geniet van de warme eiland bries op je huid en het geluid van de ruisende oceaan. Sluit eventjes fijn je ogen tot er, precies op het juiste moment, een vers geplukte kokosnoot verschijnt om je dorst te lessen.

13:00

Volg de overheerlijke aroma’s van gegrild vlees, sissende knoflook en verse vis en wandel naar La Pointe, aan het prachtige strand van onze noordelijke oever. Laat de getalenteerde chef-kok Vikash je kennismaken met de vangst van de dag, tot in de perfectie bereid op brandhout en kokosnoot voor een onnavolgbare Mauritiaanse smaak. En geniet van een paar glaasjes lichtroze rosé

15:00

Ga op ontdekkingsreis met de Club One-manager, Burwing, terwijl hij je per kajak of stand-up paddle door de volwassen mangroven van de serene lagune leidt. Verken de geheime plekjes buiten de gebaande paden en wees getuige van het ongerepte ecosysteem van fauna en flora. Spot wilde vissen, dartelende vogels en natuurlijke mangroven in volle glorie.

19:00

Wijnliefhebbers… Het is tijd voor een date met sommelier Arnaud, voor zijn ‘Somm Series’. Een wijnproeverij die je de beste wijnen uit de hele wereld laat proeven. Elk glas gaat gepaard met een op smaak afgestemde canapé.

20:00

Laat het private dining team een ultieme avond organiseren. Dineren te midden van de warme gloed van ‘1001 Candles Dinner’, geniet van een seafood festijn in de beachside tipi of geniet van een met lantaarn verlicht diner op de steiger, compleet met je eigen butler. Wil je je nog meer afzonderen? Verwen jezelf met je favoriete Tapasake gerechten in het comfort van je eigen verblijf.

Wil je dit ook ervaren?

Boetiekhotels, wat zijn dat?

07/06/2021

In deze jachtige tijden gaan we steeds meer op zoek naar een verblijf waar persoonlijke aandacht en een thuisgevoel op de voorgrond staan. Niets is er fijner dan bij naam begroet te worden op het moment dat je je hotel binnenloopt en eigenaren de tijd hebben om jou persoonlijke aandacht te geven. Een thuis gevoel…

6 redenen waarom Zuid-Afrika op jouw bucketlist moet staan.

01/07/2021

Heb jij Zuid-Afrika al op je lijstje? Als je kijkt naar de oppervlakte van Zuid-Afrika, is het ‘t 9e grootste land van heel Afrika. Er zijn dan ook eindeloos veel redenen om dit uitgestrekte en cultureel diverse land te bezoeken. Maar om je aan te steken met mijn enthousiasme over dit prachtige land met zijn…

Boetiekhotels, wat zijn dat?

07/06/2021

In deze jachtige tijden gaan we steeds meer op zoek naar een verblijf waar persoonlijke aandacht en een thuisgevoel op de voorgrond staan. Niets is er fijner dan bij naam begroet te worden op het moment dat je je hotel binnenloopt en eigenaren de tijd hebben om jou persoonlijke aandacht te geven. Een thuis gevoel…