Laten we jouw vakantie
uitzonderlijk maken

Wij bezorgen jou de leukste reizen. Wij nemen geen
genoegen met minder dan het beste en jouw
tevredenheid staat bij ons voorop. Zo zijn wij nu
eenmaal en we zijn er trots op.

Wie is Travel Design by Anouk

Anouk en haar team houden van wat ze doen, en dat blijkt. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring kennen we de (reis)wereld als onze broekzak. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen onze uiterste best voor elke vakantie die we voor je organiseren.

Iedereen is uniek

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we jouw reis af op jouw behoeften. Of het nu om een fijne strandvakantie gaat of om een avontuurlijke rondreis, we gaan met jou om de tafel zitten, luisteren naar je wensen en stellen reis samen die speciaal op jouw wensen is afgestemd.

Leer ons kennen

De beste manier om ons en onze unieke stijl van reizen te leren kennen, is door contact met ons op te nemen. Anouk en haar partners doen er alles aan om elke klant te leren kennen en samen de ultieme reis te ontwerpen. Neem contact met ons op om jouw eigen reis te beginnen.

Een reis speciaal voor jou

” In de loop der jaren heb ik een hechte band opgebouwd met veel van mijn klanten. We hebben een vertrouwensrelatie opgebouwd waardoor ik hen persoonlijke tips kan geven en ik reizen kan creëren waarvan ik weet dat ze het geweldig zullen vinden. “

Anouk van Hartingsveld