Zo maken we jouw vakantie uitzonderlijk

Wij bezorgen jou de mooiste reizen die je niet meer zult vergeten. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste en jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Zo zijn wij nu eenmaal en we zijn er trots op!

Alles tot in de puntjes geregeld

Wil je een jacht huren in Saint-Tropez? Op duikexcursie in het Great Barrier Reef? Of een roadtrip maken door de binnenlanden van Zuid-Afrika? Anouk Travel Design regelt meer dan vliegtickets en hotels alleen!

Bijzondere (thema)reizen

Reizen verrijkt je leven. Nog één keer samen op vakantie tijdens een babymoon, de liefde vieren tijdens een honeymoon of met de hele familie op vakantie vanwege een 50-jarig huwelijk? Je kunt Anouk Travel Design ook inschakelen voor (bijzondere) themareizen en once-in-a-lifetime experiences. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Romance
Safari
Once-in-a-lifetime
Familie
Yachts & Cruises
Rondreizen

Onze werkwijze

Stap 1

We leren je kennen

Wil je Anouk Travel Design graag inzetten als jouw travelmanager? Elke reis begint met een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor, bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Reizen gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om wie je bent en hoe je je wilt voelen. Wat spreekt je aan en wat wil je graag meemaken tijdens je reis? Waar houd je juist niet van?

Stap 2

Wij stellen jouw perfecte reis samen

Op basis hiervan gaan we aan de slag met het maken van een uniek reisplan en bijpassende offerte. Met aandacht en oog voor detail. Deze zullen we samen finetunen tot alles naar wens is. Misschien wil je nog een extra excursie maken of kies je toch voor een andere accommodatie?

Stap 3

Het zit allemaal in de details

Ben je akkoord met de laatste puntjes op de i? Dan bevestigen we de reis en ontvangen we graag een aanbetaling. De rest van het bedrag mag zes weken voor vertrek overgemaakt worden. Dat is ook het moment waarop je een compleet reispakket opgestuurd krijgt, inclusief een link naar de app waar je het volledige programma kunt vinden. Je hoeft zelf niets meer te regelen.

Stap 4

Zorgeloos genieten

Tijdens de reis staan we in nauw contact met onze lokale partners. Je hebt een lokaal contactpersoon die je altijd om hulp kunt vragen. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar voor vragen, hulp of onverwachte wijzigingen. Zo kun je écht zorgeloos genieten.